Blogg

Vill du byta bana i livet och jobba mer fritt ? Online ? Då är kanske Änglaljushypnos för dig ?

Hej alla fina 💜

Jag håller på för fullt att skapa massor av innehåll till kursdeltagarna som ska gå min kurs till att bli Änglaljushypnosterapeuter .

Det ska bli så fantastiskt kul att få följa andra och se dem växa och utvecklas .

Här ser ni en liten del av innehållet 🙏🏻

Idag har jag haft 3 änglaljushypnossessioner och jag är mållös och rörd över det man kan åstadkomma i sessionerna : Träffa anhöriga som gått över , guida från svårigheter, kapa band från negativa energier,tankar,relationer gammal pengakarma och allt du inte längre behöver ha i ditt liv och guida vidare till glädje,frid, frihet och kärlek ,att få träffa din tvillingsjäl ,få healing ,träffa änglar och en härlig djup avslappning 💜

Låter det intressant? Skicka gärna ett Mail om du veta mer om kursen eller om du skulle vilja boka in en session .

Kram på dig

Lite av kursinnehållet ✨
Jag bjuder på en bild på mig (jag tog precis av mig mössan därav frissan) när jag badade i isvak

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *