Blogg

Vad ställer du för frågor till dig själv ?

Hejsan Finaste !

Hur mår du ? Jag hoppas att du mår bra!

Jag var ute på en långpromenad idag och när jag var på väg hem igen så hamnade jag på en plats som betyder oerhört mycket för mig, på berget vid vattnet, där jag låg så många gånger för ca 5-6 år sen och djupandades,  bad om styrka och kraft , jag var utmattad,arg,ledsen och kände mig sviken av mig själv : Frågorna jag ställde till mig själv då var : Varför händer det här mig? Vad är det för fel på mig?

Idag är jag tacksam för denna tiden och jag har lärt mig att ställa bättre frågor, frågor som inte klankar ner på mig och ger mig mer att bära utan frågor som lyfter mig.

Frågorna jag lärt mig att fråga mig själv är: Vad kan jag lära mig ? Vad är nästa steg? Hur kan jag göra annorlunda?

Naturen är läkande!!

Ställ bättre frågor till dig själv min vän <3

Kramen 

Dimma, Forest, Magic, Solljus, Humör

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *