Blogg

Vad jobbar du med ?

Hej på dig 🤗. Jag har länge funderat på vad jag ska titulera mig som , eftersom att jag har så många utbildningar och erfarenheter att använda mig av så har jag en stor magisk verktygslåda jag älskar att djupdyka ner i olika kurser och utbildningar jag utvecklas av och som jag kan hjälpa andra kvinnor med 🙏🏻 Jag är i grund och botten florist, sen blev jag barnsköterska på en neonatalavdelning ,coach online i kbt nlp och attraktionslagen samt Änglaljushypnosterapeut online, Dansinstruktör , Ayurvediskmassage (flera olika ) samt masterhealer (flera olika). Jag håller i kurser :Ayurvediskmassage,självkänsla online ,hållbar viktnedgång online med mindfulness , kbt och Yoga , stresshantera bättre online… Retreater, workshops mm Så vad ska man titulera sig som , det finns ju en hel låda med godisar att välja på 😉. Jag vill guida dig och kunna ge dig de du behöver för att komma vidare i din utveckling, jag har gått alla dessa utbildningar för dig och mig ,så min vän jag får bli en transformator för dig en personlig utvecklare .Då kan du välja det du känner att du behöver ur min goodiebag ❤️

Foto taget av Whimsical Kristina

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *