Blogg

Undertryckta känslor

Hejsan goa du 💙

Låt oss anta att din chef är en 😱🤬 (detta är ett exempel ) du känner dig stressad , arg , ledsen och att du inte får den respekten som du förtjänar .

Att trycka ner de känslorna gör att de antingen kommer ut vid fel tillfälle , du skäller på din man,din fru eller dina barn istället vilket får dig att känna dig usel och ger dig dåligt samvete (som du förmodligen trycker in nånstans i din kropp, det ger mer stress och spänningar !)

Så det du kan göra för att få ut känslan är : Gå ut och gå på rasten ( att röra sig hjälper kroppen att göra sig av med adrenalinet)och låtsas att du har din chef med dig .. skäll ut henne/honom få ut allt ” ”berätta” för chefen vilken idiot hon/han är , kan du inte gå ut och gå , gå in på toaletten och skäll ,viska med en mörk röst som kommer från djupet av din mage( man låter lite som i filmen exorcisten, det är det bästa sättet för då kommer känslan lättare ut 😉 )känslorna som du känner , sätt ord på dina känslor !

Hoppas att detta tips underlättar för dig 🤗

Behöver du vägledning eller stöttning med att släppa taget om negativa tankar, mönster eller stress så har jag tid för dig ❤️ Boka in ett samtal med mig för Coaching ,Änglaljushypnos eller vanlig hypnos online via skype,Messenger eller zoom . Jag är kopplad till e-passi så du kan använda ditt friskvårdsbidrag för stresshantering inom hypnos,coaching och Ayurvediskmassage.

Maila mig på :marie@soulguidance.se eller på shaktimarie@gmail.com så tar vi det därifrån ❤️

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *