Blogg

Tar du dig tid att njuta av nuet?

Hej där !

Jag var ute och gick med våran hund när jag kom att tänka på hur lite vi tillåter oss själva att vara precis här och nu!

Våra sinnen: Hörsel,syn,känsel,smak,doft,balans, ja de får arbeta men oftast i ett stressat tillstånd och inte så som det är tänkt också , för njutning: Som när vi känner doften av en ljuvlig blomma, stannar upp , andas in och NJUTER och andas ut , avslappningen kommer då som en varm kram , du är i nuet, du lever, du andas och känner den härliga doften av blomman, det spritter till i din mage och du blir glad.

När du hör den där låten på spotify som gör att du bara vill släppa loss och fuldansa ,eller du kanske vill släppa ut din röst och låta den vibrera så som du gör när ingen hör,visst är det en underbar känsla!! Det är skönt som sjutton att leva, men du, ta dig tiden NU och dansa,sjung högt,älska mycket,skratta, stanna upp och lukta på blommorna!!

Morgondagen vet ingen något om, vi kan oroa oss,vi kan undra, vi kan tro och hoppas …..men vi VET inget om morgondagen…..och det förflutna har redan varit …Ibland måste vi förlåta,ha tillit att allt löser sig och släppa taget om det gamla och öppna dörren för nuet!!

Varm kram till dig och det jag vill säga just nu är ta hand om NUET och dig själv !

Kvinna, Fält, Solljus, Mode, Hatt

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *