Blogg

Rensa och rena

Hejsan goa du ❤️

När jag behöver rensa och rena mig själv från stress, oro eller om jag varit på ett ställe som tar mycket energi (ex livsmedelsbutik , sjukhus osv där det är mycket folk och där man söker efter det man ska köpa eller att hitta mottagningen man ska till ,det kan skapa stress inom en och det tar på våran energi .

Efter jag varit på ett sånt ställe eller träffat människor som tar energi ifrån mig .

Då brukar jag se till att rensa och rena mig med sånt som gör att jag höjer min vibration .

Meditation är mitt ”goto” verktyg för att återfå kraft och fokus . Eller ta en lång skön promenad för att rensa tankarna . Bada i en sjö, hav eller badkar rensar och renar på ett ljuvligt sätt 💚 duscha där jag ser hur min kropp och sinne renas och rensas i mitt inre öga . Tända rökelse och låt röken överskölja ditt huvud och kropp

Det var några av min tips för att rena och rensa kropp och sinne 💚

Har du något du brukar göra för att rensa, rena och fylla på med energi ? Kommentera gärna 🌟

Allt gott till dig 😊

Bild från min promenad i vår vackra,läkande natur 💜

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

 1. Anna Leijon säger:

  Aha 😊 nag champa tror jag att jag med provat för ett gäng år sen. Häftigt ändå hur mkt dofter påverkar en. Allt gott till dig också! 🏵️

  1. Nag champa är den som följt med mig sen tonåren 🙏🏻 Taack rara du

 2. Anna Leijon säger:

  Har du någon favoritrökelse? 😊

  1. Hejsan 💓 Salvia och Nag champa är mina favoriter
   Kram Allt gott till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *