Blogg

På resande fot

Hejsan fina <3

Hoppas du har det fint <3

Från fredag till lördag så bokade vi ( jag min man och våra barn) in oss på ett hotell med spa i Örebro.

Min mamma var hemma hos oss med våran hund Gizmo (chinese crested,nakenfis).

Vi bastade och bubblade i poolen det är så skönt och viktigt att komma ifrån vardagen ibland och få allt serverat ja absolut frukosten i alla fall ! Det tycker jag är det bästa med att bo på hotell ..frukost..

På lördagen gick vi på loppisar och strosade omkring, jag hittade många “nya” böcker som fick flytta hem till mig !! Bokmal som jag är 😉

På lördagmiddag åkte vi hemåt och jag gör som jag brukar (eftersom jag är utbildad inom Ayurveda och känner in min egen kropp) . När man reser oavsett om det varit avkopplande eller inte så höjs Vatandoshan i kroppen och det kan bli en obalans om man inte gör något åt det.

Jag körde lite Yinyoga för att balansera och grunda mig och sen ett varmt skönt bad med epsomsalt och vataolja.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *