Blogg

Morgonrutiner vs kvällsrutiner ❣️

Har du nån rutin ? Vad gör du då ? Jag har som vana att gå upp klockan 06:00 varje morgon men känner igenom kroppen först och sänder ut lite positiva vibbar till mig själv sen släpper jag ut hunden som ska göra sitt och ser till att barnen kommer iväg till skolan Efter det brukar jag starta om med en kopp kaffe med lite kollagen i och äter frukost oftast chiapudding 😋 tittar en stund på nån härlig inspiratör för att boosta mig 💫 Sen blir det långpromenad… om våran lille hund Gizmo vill 😉. Sen jobbar jag 🙌. Kvällsrutin: Dusch eller ett skönt varmt bad med hemgjord badsalt med epsom , torrborstning är superskönt 👍🏻 2 gånger i veckan brukar jag sätta mig i min infraröda bastu (och svettas järnet) egenmassage med hemmagjord havtornsolja eller kokosolja .. Efter det blir det spikmatta med en fantastisk bok 📖 underbart 😍. Det var en del av min dag 😘

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *