Blogg

Måste man alltid vara glad och positiv?

Hallå alla godingar 🤗. När man ser på sociala medier som fb och instagram bla så ser allt så rent, välstädat alla är glada och lyckliga…vad döljer sig bakom fotot undrar jag …. Slutkörda kvinnor som är duktiga flickor , städar , jobbar ,kör barnen till alla sina hobbies, bjuder på kalas och fester snälla och trevliga …. ytan måste uppehållas med alla medel … jag har också varit duktig flicka …jag vet !! Men inte längre … Nu följer jag mitt hjärta …. mitt inre men för att göra det så fick jag möta mitt inre …mitt mörker …. vi kvinnor måste ha en balans mellan ljust och mörkt ….att våga kliva ut i det okända … Allt är en del av dig !! Släpp taget om den där rädda ,duktiga flickan och möt dig själv min vän 🤗

Foto taget av Whimsical Kristina

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *