Blogg

Lucia firades med vinterbad

Hejsan alla goa🧡. IgĂ„r var det ju Lucia och det firade jag med att ta Ă„rets första vinterbad . Förra Ă„ret badade vi minst en gĂ„ng i mĂ„naden frĂ„n 1/1 till i april . För att kunna utföra badet sĂ„ mĂ„ste jag ”bara” bestĂ€mma mig för att göra det , och jag fortsĂ€tter ner till vattnet utan att stanna ( jag blir otroligt fokuserad ) efter att jag simmat en stund sĂ„ hoppar jag upp och kĂ€nner in min kropp och dĂ„ sĂ€tter avslappningen in och blodcirkulationen jobbar pĂ„ för fullt .Det finns en vĂ€ldans massa hĂ€lsofördelar med att vinterbada (googla sĂ„ ser du ) Vi bor vid vĂ€nern sĂ„ vi har inte mĂ„nga meter till sjön och vi brukar bjuda in mĂ€nniskor som Ă€r nyfikna och kan tĂ€nka sig att prova om du bor i nĂ€rheten sĂ„ kör vi igĂ„ng den 1/1 kl 13:00 se inlĂ€gg pĂ„ instagram och fb @soulguidance.se

Vinterbad , kallbad i VĂ€nern

Du kanske ocksÄ gillar


LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *