Blogg

Låt 2021 bli ett fantastiskt år ❤️ Gott slut på 2020 och ett riktigt gott 2021 önskar jag dig

Idag kommer vi att ”se in” i året 2021 med hjälp av kallt vatten o så häller vi smält stearin på vattnet då framträder det olika ”former” som man kan (läs försöka ) tyda inför året som stundar (gammal finsk sedvänja) samt att låta gammalt brinna upp ( vi eldar upp papper med det vi inte vill ha kvar i våra liv längre såsom känslor, tankar och annat (endast fantasin sätter gränser !) Jag avger inga löften för jag försöker alltid att vara det bästa jag kan vara med det jag har ❤️ vad ska du lämna kvar i 2020 ? Vad tar du med dig till 2021? Låt 2021 bli året som du skiner min vän ❤️

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *