Blogg

Hypnosterapi och coachning i Jönköping, Kungälv & Vänersborg – Online

Har du en vision om att leva ett hälsosammare liv, ett liv som på något sätt känns mer meningsfullt. Strävar du efter en förändring men inte vet var du ska börja? Vi på Soundguidance är gärna med dig och bidrar till att göra din resa verklig. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med din förändring, vi erbjuder bland annat coachning och hypnosterapi. Eftersom att alla individer är unika, så anpassar vi självklart våra samtal och behandlingar utefter personens behov.

Hypnosterapi
Den formen av hypnosterapi vi använder är känd som änglaljushypnosterapi och har fått sitt namn eftersom den utförs med hjälp från änglarna. Denna typ av hypnosterapi kan frigöra begränsande beteenden och tankar samtidigt som den har en helande effekt. Det här är en metod som kan förändra och underlätta det mesta i ditt liv på ett härligt sätt.

Reiki healing
Reiki healing har använts i tusentals år för att effektivt behandla stress, blockeringar och spänningar både fysiskt samt mentalt. Genom Reiki healing aktiveras kroppens naturliga självläkningsprocess som stärker din hälsa, samtidigt balanserar behandlingen upp din energinivå. Idag klassas Reiki Healing som rehabiliterande friskvård och används över hela världen.

Utöver dessa behandlingar erbjuder vi även en rad andra tjänster som alla fokuserar på din hälsa och ditt välmående. Ibland kan det behövas hjälp för att få till en förändring i livet. Låt oss få vara den hjälpen du kanske behöver, coachning och hypnosterapi är effektiva metoder när du söker efter en bättre hälsa såväl fysiskt som själsligt.

Våra behandlingar utförs online, oavsett om du befinner dig i Jönköping, Kungälv, Vänersborg eller någon annanstans kan du ta del av vårt tjänsteutbud.

Kontakta oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster eller har några frågor, vi ser framemot att höra från dig!

 

 

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *