Blogg

Välkommen på ett webinar på måndag den 10/5 kl:20:00 om din hälsa

Du är inbjuden till webinar på måndag den 10/5 kl: 20:00 zoom och vi kommer att lotta ut fina vinster, så häng på !

Hur står det till med dig?
Känner du dig trött och stressad? Är din kropp och knopp sliten?
Som du nog vet så brinner jag för att ständigt lära mig mer för att både kunna hjälpa mig själv och andra 😇💞
Nu håller jag på att lära mig mer om funktionsmedicin och kosttillskott för att möjliggöra att stötta vår kropp med rätt byggstenar som både reparerar och stöttar vår grund i vår fysiska fabrik kroppen.

Hur vet vi egentligen vad våra kroppar behöver?

  • Har dagens kost någon betydelse för hur vi mår?

Vill du veta mer om hur du kan ta hand om dig själv från fler perspektiv?

Jag skulle bli jätteglad om du ville vara med mig på ett webinar om din och allas hälsa, där du får del av mer kunskap om hur vissa näringsämnen påverkar hur vi rent biokemiskt mår, kopplat till både kropp och knopp!

Skicka ett mail till mig shaktimarie@gmail.com eller kommentera här nedanför så kontaktar jag dig

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *