Blogg

Hälsa, vikt och hypnos

Hejsan fina <3

När jag jobbar med en kund och kundens mål med hypnos så måste man först se på orsaken till varför man väljer att tröstäta ,varför klienten äter få gånger om dagen för att slänga i sig mat på kvällen eller varför kunden väljer att äta den mat som inte är bra för kunden och gå till botten med det först .

Därefter brukar jag ha en hypnossession med klienten där man jobbar med självkänslan . För i de flesta fall har kunden väldigt låg självkänsla. Med många års skuldbeläggande och dåligt samvete och många gånger är det även stress som ligger till grund för övervikten (stressen gör att hormonerna blir galna och sätter sig runt magen). Då är det svårt att gå ner på egen hand både hållbart och effektivt.

Sen börjar man jobba med ex matvanor ( här är det bra med en matdagbok för att se vad kunden faktiskt äter ) Här är det toppen att ha en hypnossession om just matvanor och att få kunden att välja det bra matvanorna. ( och tiderna på dygnet att äta )

Nu är det dags för träning ! Vad gillar kunden för något ? Dans tex är ett fantastiskt och skönt sätt för kroppen att må gott , simma är underbart och promenader är också ett sätt att komma ut i friska luften och titta på naturen ,känna ljuvliga dofter mm..Hypnossession 3 och här jobbar vi med att se och känna att träning är gott för såväl kropp och själ .

Ibland vill kunden även ha en fjärde hypnossession där man väver in hur framtiden kommer att se ut för kunden och det blir så lyckat !

Det är lite så det kan se ut för kunder som vill ha in mer hälsa i sitt liv på ett effektivt och hållbart sätt <3

Ha det bäst så hörs vi snart igen ps. Du vet väl om att du kan boka in hypnossessioner online med mig ? och jag håller kurser online<3

Vikt hälsa och hypnos

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *