Blogg

Det här året har för mig varit ett kunskapens år fyllt med utveckling och utbildningar

Hejsan goa du <3 Hur har ditt år sett ut ? Har du jobbat massor ? känner du dig trött ? stressad ? Känner du att du behöver stöttning ? Mitt år hitintills har varit fyllt med insikter om mig själv, självutveckling,utbildningar och jag har blivit certifierad samt diplomerad i flera fantastiska och kraftfulla verktyg så jag har kunnat växa och hjälpa andra.

Sen har vi ju haft massa strul med tekniken men som tur är har min man en fin vän som har blivit våran it-kille 🙂 och jag har fått hjälp av min fina kusin med bilder,redigering av kursmaterial som jag spelat in samt annat som jag inte har kunskap till men min kusin har 🙂 Jag är så tacksam och glad att vi lärt oss att ta hjälp av andra till sånt vi inte kan/vill sätta oss in i .. För man kan ju inte klara allt själv.. Vi behöver andra. Ensam är inte stark..Nog för att man är stark i sig själv men ibland behöver vi stöttning ..nån som gått igenom mycket och kan ta en i handen och leda en till andra sidan..där det inte stormar, där det är lugnt, där du får vila Kram på dig <3

Foto taget av whimsicalkristina

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *