Blogg

Det där med att meditera….

Hejsan alla goa <3                                                                                Som alla andra visste jag mycket väl om att jag verkligen behöver meditera …jag har också gjort det i perioder men ingen regelbundenhet som man måste göra om man vill skapa en god vana och ett balanserat sinne…..                                          Men så hoppade jag på en utbildning om mindfulness så jag fick det med på köpet , jag måste 🙂 och ända sen dess har jag mediterat varje dag ibland flera gånger på en dag , ju mer stress man har inom sig desto mer meditation behöver man…..   Om jag missar så blir jag snabbt orolig så det gör jag inte, jag har 10 minuter till …                                                                            Så var det ju frågan om hur ? Jag började med guidade meditationer så man har en röst att följa och visualisera efter det som sägs.                                                                                        Sen kan man välja att stirra in i nåt ex ett ljus ett tag och när du ser lågan för ditt inre blunda och andas…. Gångmeditationer där du är fullt fokuserad på känslan i din kropp och andningen.. Mantran… ja listan kan göras lång … Det är bara att göra…Annars kan du ju prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du tillgång till min änglameditation <3

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *