Blogg

Coachning Uddevalla, Trollhättan, Ljungskile & Lidköping – Online

Välkommen till Soulguidance! Vi erbjuder en rad olika metoder inom coachning för ett mer hälsosammare och meningsfullt liv. Till oss kan du vända dig för att erhålla tjänster som KBT, NLP, coachning för medberoende / Beroende och Loa. Alla våra behandlingar och samtal anpassas alltid utifrån mottagarens behov, hos oss är det du som står i centrum.

KBT
Målet med KBT förändra tankar, känslor och beteenden som har en negativ påverkan på ditt liv. Tillsammans arbetar vi som ett team för att bidra till en förändring i din vardag och bli av med besvären. KBT är en form av terapi där man delar upp behandlingen vid flera olika tillfällen genom att sätta ut delmål på vägen tills man når slutmålet. Lider man av problem fobier, ångest och stress så är KBT en effektiv typ av coachning och terapi för att lära sig hantera dessa besvär.

NLP
NLP har sitt fokus på personlig utveckling och förändring, där utgångspunkten är att ändra på sina tankar och agerande för att uppnå sitt mål. KBT och NLP bildar tillsammans en framgångsrik kombination för att förändra tankar och beteende. NLP kan användas vid många olika scenarion och inom flera områden.

Coachning för medberoende / beroende
Befinner du dig en situation där någon i din närhet har ett beroende, så kan det leda till att du själv utvecklar ett medberoende. Det leder till att en bekräftelsevilja bildas och du får problem med bland annat självtvivel samt gränsdragning.

Beroende kan uppstå på grund av en rad flera orsaker och yttra sig genom bland annat mat, spel och alkohol. Ett beroende går att känna igen när en person är beredd att i princip vad som helst för att komma åt det som dämpar ångesten. Vilket kan medföra stora risker för personen i fråga och dess omgivning. Vi hjälper dig gärna med coachning och samtal.

LOA
Det här är en metod där vi med hjälp av coachning försöker att få dig välja det positiva tankarna och känslorna istället för de negativa. LOA står för “Law of attraction” som i praktiken att lika söker lika. Med den här metoden försöker vi få ut det bästa av ditt liv.

 

Vi erbjuder våra tjänster på distans vilket innebär att det inte spelar någon större roll om du befinner dig i Uddevalla, Trollhättan, Ljungskile, Lidköping eller någon annanstans i landet.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *