Blogg

Bland det första jag tänker på morgonen är : Hur kan jag hjälpa dig ?

Hejsan alla godingar ❣️ Jag hoppas att du har haft en fin helg !

Visste du att bland det första tankarna jag har på morgonen är hur kan jag stötta dig , på din väg så att du hittar hem , hittar tillbaka till din gnista , din inre flamma 🔥 det som gör dig lycklig ! Om det så är genom stresshantering, självkänsla eller viktnedgång så har jag lösningarna 🌟. Hur kan jag säga så ? Jo för att jag har varit där du är ! Jag har känt mig som en stor, fet bluff och verkligen inte gillat det jag sett i spegeln .Jag har lärt mig att älska nästan allt hos mig själv (det finns såklart saker hos mig som går att förbättra) men det finns inget som jag ogillar hos mig själv längre . Det tack vare kognitivcoachning, änglaljushypnos , mindfulness , yoga ❣️ jag är så tacksam för min resa …. För det innebär att jag kan hjälpa andra kvinnor med samma problematik Nu lottar jag ut en änglaljushypnossession på fb och instagram så passa på ❣️

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *