Blogg

Bakgrund till Hypnos och Änglaljushypnos

Lite historia bakom hypnos och Änglaljushypnos

Vad är Änglaljushypnos?

Jag säger att det är det bästa verktyget att ha från både psykologisk synvinkel som andlig!

Du tar med din kund på en resa i deras inre för att förbättra deras liv på alla sätt.

Med hjälp av Ärkeänglarna kan du kapa band av negativa energier, mönster ,människor,ångest och rädslor både hos dig själv och andra. Du kan ta med din klient in i framtiden eller det förflutna, hjälpa dem att läka och helas träffa sin tvillingsjäl ,ofödda barn eller se sina nära och kära som gått över eller hjälpa en ande att gå över. Be ÄÄ Mikael om hjälp så tar han bort det som inte behövs.

Min lärare är Anu Grace från Finland som nu bor i USA .Hon är utbildad regressionsterapeut och för ca 15 år sedan skapade hon Änglaljushypnos tillsammans med änglarna och har jobbat med det framgångsrikt ända sen dess.

Redan de gamla egyptierna och grekerna hade så kallade drömtempel eller sömntempel som människor fick komma till där de försattes i hypnos för att arbeta igenom sina bekymmer.
Hypnos refererar till sömn men det är mer ett drömtillstånd eller en djup meditation där man talar med det undermedvetna och föreslår positiva förändringar för klienten. Det finns många jättegamla skrifter och ristningar som talar om att de avänt sig av hypnos. 2600 bc så skrev fadern av kinesisk medicin om nyttan av hypnos och trans. De hinduistiska skrifterna Veda skrev om det på 1500bc.

Sen har vi en brittisk läkare som hette James Esdaile ( 1808-1959 ) som återupptäckte hypnos när han verkade i Indien och använde hypnos som enda smärtlindring framgångsrikt i flera hundra operationer.
När han återvände till England så försökte han att introducera hypnos för den medicinska fakulteten men de skrattade ut honom och sa att :”smärta bygger karaktär” ( fastän de redan var “köpta” av den nya kemiska smärtlindringen, som de kunde kontrollera och naturligtvis ta mer betalt för. Så hypnos blev och är så än idag ett alternativ till tabletter , men det är på väg att ändras ex kan vi få friskvårdsbidrag för hypnos som stesshantering och för att sluta röka !

Sigmund Freud ( 1856-1939 ) Var också intresserad av hypnos och använde det väldigt mycket i sitt arbete . Nu på senare tid använder sig många av det för att hjälpa till att bli av med negativa mönster, dåliga vanor och blockeringar.

Bild från min promenad 😃

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *