Blogg

Attraktionslagen

Hej fina läsare <3

Du har säkert sett filmen “the secret” som handlar om attraktionslagen (lika söker lika) en positiv inställning ökar den positiva tanken och känslan medans den negativa tanken,känslan ökar den negativa känslan/tanken !

Jag såg filmen när den kom ut 2006-2007 och jag tittar på den ibland för att påminna mig om hur viktigt det är att ta hand om sina tankar men för att verkligen bli sporrad så går jag på seminarier med Bob Proctor ( som även var med i filmen !) och Peggy McColl som är såna inspirationskällor och de lever som de lär och åstadkommer stordåd! När jag startade mitt första företag 2004 så drömde jag med men jag har lärt mig att man inte kommer så långt då ! För bättre förståelse av attraktionslagen finns filmen ”what the blipp do we know”

Det finns ett bra ordspråk som säger :Sikta mot stjärnorna och du når trädtopparna, sikta mot trädtopparna och du stannar på marken . Men om du siktar mot månen så når du stjärnorna ! Hur skulle du känna/må om ditt mål redan var nått ? Ex ditt mål kan vara framgång i arbetet, relationer, pengar mm hur skulle du känna det om du redan uppnått miljonen, den relation du vill ha, etc.. Du ska verkligen känna känslan av att målet är nått!

Jag har även gått utbildningaroch kurser i attraktionslagen med kanonlärare som Esther Hicks, Cecilia Kärvegård , Graham nichols, Lili Öst och andra fantastiska lärare <3

Måste man alltid vara positiv ? Nä …men…. man måste alltid vara observant på sina tankar för tankarna föder känslorna och kan du notera dina tankar så kan du minimera känslan…

Jag har märkt att många fastnar i det här med att önska som filmen “the secret” pratar mycket om .

Det är svårt att få någonting när du “bara” önskar… jag har en dröm..jag har en önskan … Du förtjänar det bästa så varför ska du nöja dig med drömmar och önskningar ?

Med attraktionslagen måste du vara konkret ,vara målmedveten och ta steg mot ditt mål..

Gör gärna visionboard ( du klipper ut eller ritar/målar/skriver ner dina mål som du vill uppnå)

Höj din vibration ! Gör saker som gör dig glad, som får dig att må så där härligt gott och då när du har den här känslan, verkligen känner den i hela kroppen först då kan du börja resan mot dina mål!

Sätt delmål , ett steg i taget..ibland till och med små steg.

Vi säger att du försover dig till jobbet och är stressad, vad tänker, känner du då ?

Nu blir hela dagen skit ? Den här dagen började fel ? Här är det bra om du istället för att dra med dig känslan/tanken genom dagen “startar” om !

Du hinner inte mer eller kommer fram fortare för att du stressar , tvärtom du glömmer och blir förmodligen ännu senare! Ta ett djupt andetag ( eller 10 ) och starta om drick ditt kaffe eller te, ät din frukost ring jobbet och säg att du kommer försent!

Så kan man börja tänka om !

Tacksamhet pratas det mycket om … ja det är bra !! men tänk om man inte är så förbannat tacksam varje dag då ?

Uppskattning och uppskatta är en mycket bättre start !!

Börja uppskatta det du har runtomkring dig .. Att verkligen uppskatta det du faktiskt redan har är så mycket lättare och effektivare för att höja sin vibration och sätta mål !

När du uppskattar det du har så får du mer av det du faktiskt vill ha in i ditt liv <3

Jag önskar dig en skön dag min vän <3

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *