Blogg

Änglaljushypnossession på distans recensioner <3

Hejsan goa du <3

Jag har nu jobbat med Änglaljushypnos i 1 års tid och får sån otroligt fin feedback <3 Så tacksam <3

” Var lite nervös inför min distanssession i änglaljushypnos. Jag har väldigt svårt att fokusera och meditera i vanliga fall, och trodde det skulle påverka. Men med Marie lugna röst och fina guidande genom hela sessionen så kändes det fantastiskt. Jag hittade tillbaka till ett inre lugn jag inte känt på länge och fick fina svar och vägledning av änglarna. Nu vet jag vilka de nästa stegen som jag ska ta. Rekommenderar alla att testa detta hos Marie! Hanna”

“Tack för den underbara änglahypnosen <3 Känner mig lättare och klarare i sinnet” Maria

Det här är endast 2 av all den otroligt fina responsen jag fått <3

Vill du boka in en session? eller är du nyfiken på att jobba med änglarna i en hypnossession ? skriv till på : marie@soulguidance.se eller ta kontakt med mig på mina sociala sidor på Instagram eller Facebook: soulguidance.se

<3

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *