Blogg

Allt du behöver veta har du inom dig

Hej fina du <3

Sök och du ska finna

Ja det stämmer , för inom dig har du en oändlig källa av visdom

Tro och ha tillit till det

Du kan se vilken väg du ska ta,vilket val du ska göra och vilka möjligheter som finns även om din omgivning inte förstår eller vill förstå.

Dina tankar ,insikter och ideer är anpassade för dig inte för någon annan.

Människor runt dig kan bli triggade av det för de kanske är på en annan nivå än du. Det kan göra ont, men ibland kan det vara bra att ta ett steg tillbaka i sina relationer och se vem man verkligen vill omge sig med, vilka energier vill du omge dig med ? Vem ska man ha kvar och vem ska gå ?

Om du är osäker på svaren på din frågor eller tvivlar på din inre röst.

Ta ett steg tillbaka,andas och gå ut i naturen , meditera, eller nåt kreativt som gör att du kommer i bättre kontakt med ditt jag,din röst,ditt inre som har svaret.

Ju mer du följer din inre kompass,din röst, desto starkare blir den.

Följ flödet min vän och du är på rätt väg till din insikt,din klarhet <3

Allt gott till dig

Lotusblomma Lotus Rainbow - Gratis bilder på Pixabay

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

 1. Marre säger:

  Hej
  Fin blogg du har, hittade in till dig på typ ett bananskal, googlade något och hamnade här. Läste ditt inlägg och du är inte den första jag läser som skriver de men min fråga är…kan man va helt totalt vilsen i allt? Den där kompassen som ska automatiskt vägleda en den e borta hos mig. Antingen e jag alldeles för känslig, misstänker jag e hsp person, men jag drar alltid till mig människor som jag ska försöka fixa, eller som inte ger tillbaks för jag blir ofta dränerad på energi eller så får jag höra hur dålig jag e. Så nu har jag börjat tro att kanske är det jag som e den som jag precis beskrev. Hur vet man när man hittat rätt om jag bara känner fel ständigt i kroppen? Mvh

  1. Hejsan Marre
   Tack 😊
   I vilka sammanhang känner du att du inte är vilsen ? Vad gillar du att göra? När mår du bra ? När är du i balans ?
   Många gånger om man är högkänslig kan man känna sig helt vilsen och det kan vara skönt då att spendera mer tid med sig själv för att lära känna sig själv och inte utsätta sig för andras energier som kan göra att man känner sig vilsen
   Kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *