Blogg

95% av de tankar du hade igår har du också idag

Hejsan fina du 💖

Så fort det är fint väder ute är jag utomhus så mycket jag kan , påtar i trädgården , ute på promenader och mediterar ..Tänk vad mycket lite sol gör !

Vi tänker ofta samma tankar dag efter dag ,år efter år och vad ger det? jo, samma resultat !

För att ta sig ur från den spiralen (om det är negativa vill säga) får man observera sina tankar och känslor sen försöka ändra tankarna till positiva eller i alla fall mindre negativa (ofta kan man inte ”hoppa” från negativa till positiva med en gång, så ta det steg för steg!)

Om du har en önskan,ett mål som du väldigt gärna vill uppnå så agera mot det önskade målet med en gång istället för att stanna upp för då kommer ofta tvivlen ”kan jag”, ”borde jag”, ”vad ska andra tänka om mig” och med hjälp av föreställningsförmågan/din fantasi så använd dig av visualisering (se ditt mål framför dig och hur du skulle känna dig om det målet blev sant!) och affirmationer är kanon , det kan låta nåt så här : ”Jag är fylld av lugn och harmoni” , ”Jag känner mig tacksam nu när min …. är här”. För att affirmationer ska kännas sanna så är det toppen om man kan upprepa dem 40 gånger per dag( det går fort!) vi säger ofta så mycket negativa och nedvärderande saker till oss själva så för att överrösta dem måste vi få in en rutin i positivitet !

Gärna skriva ner dem i en dagbok eller journal 😃

Så min vän , hur låter din affirmation?

Hur ser din visualisering ut?

foto taget av:whimsicalkristina

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *